KURUMSAL

HAKKIMIZDA

1965 yılında Gaziantep'te dünyaya gelen Sakıp Çadır, henüz küçük yaşlarda Gaziantep'te usta aşçı olan dayısı Recep Dalar'ın yanında çalışmaya başlamıştır.

Eğitim hayatına Gaziantep Akşam Okulunda başlayan Sakıp Çadır, ailesinde tek çalışan olduğundan dolayı eğitim hayatını yarıda brakarak meslek hayatına yoğunlaşmıştır. Usta Ellerin yanında çalışarak yöresel yemekler üzerinde kensini geliştirmiştir.

1988'de ilk catering işini Gaziantep'te kurarak bölgedeki birçok devlet ve özel kurumlara yemek hizmeti vermiştir. Aynı zamanda Gaziantep Turkuaz Restaurant'ın işletmeciliğinde başarılı bir şekilde devam ettirmiştir.

2008 yılı Ekim ayına gelindiğinde ise oğulları Ahmet ve İbrahim ile birlikte Sakıp Usta Paça - Beyran ve Kebap Salonunu hizmete sunarak Gaziantep'in yöresel lezzetlerini tüm Türkiye ile beraber dünyaya tanıtarak büyük bir ses getirmişlerdir. Kendilerine "Bizim yemediğimiz yemeği kimseye yedirmeyelim" anlayışını vizyon edinerek işletmelerinde bir çok kişiye istihdam sağlamaktadır.